Aluminium koffers Pegar van de producent

Dit gloednieuwe koffermodel draagt de naam ‘PEGAR’. Deze aluminium koffers zijn verkrijgbaar in de 4 standaardkleuren tapis-grijs, daytona-grijs, wit en zwart. Met een diversiteit aan plaatmateriaal zijn deze aluminium koffers in diverse verschillende standaardcombinaties verkrijgbaar. Met bijpassende sluitingen en een handgreep met gelijke vorm als de koffer zelf zijn de aluminium koffers Pegar een lust voor het oog.

Aluminium koffers Pegar

Productie van aluminium koffers Pegar

Deze aluminium koffers kenmerken zich door het gebruik van zijwandprofielen. De profielen liggen in kleur op voorraad en zijn al gespoten voordat ze gebogen worden. Door middel van het gebruik van een speciale techniek breekt de lak niet op het moment dat de profielen worden gebogen. Doordat de profielen ondoorbroken zijn is de stevigheid van de aluminium koffers Pegar hoog.

Aluminium koffers Pegar                                        Aluminium koffers Pegar

De kofferplaten worden met een robot in de zijwandprofielen gelijmd. Daarna worden de koffers met hoogste precisie voorzien van scharnieren, voetjes, sluitingen en een handgreep.

Aluminium koffers Pegar

Standaard afmetingen ‘Pegar’

In de kleur tapis-grijs met zwarte plaat zijn onderstaande standaardmaten vanaf 10 stuks leverbaar uit voorraad. Vanaf 25 stuks zijn de andere standaardkleuren(combinaties) leverbaar op korte termijn.

  • 345 x 255 x 45 + 25 mm
  • 345 x 255 x 85 + 45 mm
  • 420 x 310 x 45 + 25 mm
  • 420 x 310 x 85 + 25 mm
  • 450 x 310 x 85 + 45 mm
  • 450 x 350 x 115 + 45 mm
  • 490 x 390 x 150 + 25 mm
  • 600 x 450 x 150 + 45 mm

Aluminium koffers Pegar op klantspecificatie

Vanaf 50 stuks is deze koffervariant als maatwerkkoffer leverbaar. Binnen de afmetingen van de kleinste en de grootste koffer is alles maakbaar. Als aluminium map kunnen we ook kleinere afmetingen produceren. De kleuren van de zijwandprofielen zijn ook op RAL-kleur te bestellen. Op deze manier kunnen de aluminium koffers Pegar een verlengstuk van uw huisstijl zijn.

Met bedrukkingen op de aluminium koffers Pegar kunnen deze verder gepersonaliseerd worden. Met uw bedrijfslogo of een foto van het te verpakken product op de buitenzijde van de koffer valt u direct op. Presentatie van uw producten kan op deze manier zeer professional.

Aluminium koffers Pegar

Wij maken graag een afspraak om onze aluminium koffers persoonlijk te komen presenteren. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij u precies uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Uw aluminium presentatiekoffers zijn verkoopbevorderend en beschermen de inhoud. Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Calvo International biedt oplossingen!

KKC Koffer GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347